Deze website gebruikt cookies.

Nieuws

 • Topogids Streek-GR_Dijleland (c) Ellen van den Bouwenhuysen
  11 januari 2021
  Best verkochte producten van 2020

  Het voorbije jaar kwamen heel wat nieuwe wandel - en fietsgidsen en kaarten op de markt. Maar ook klassiekers blijven het goed doen. Wij gingen na welke producten in 2020 het populairst waren.

  Lees meer
 • (c) Bart Vermeyen web
  1 januari 2021
  Op Weg naar 2021

  We delen graag de nieuwjaarswensen van onze voorzitter Rik Röttger.

  Lees meer
 • van-papier-naar-digitaal-600x300-1280x720
  10 december 2020
  Hernieuwingsbrieven lidmaatschap vanaf nu digitaal

  Het komende jaar willen we met Grote Routepaden inzetten op het vereenvoudigen van onze administratie en digitalisering van onze diensten. Zo zullen leden voortaan de brief voor de hernieuwing van het lidmaatschap via e-mail ontvangen.

  Lees meer
 • 252511285_Dries_Baert
  7 december 2020
  Vacature coördinator 'Fietsen in Vlaanderen'

  Toerisme Vlaanderen werft een coördinator “Fietsen in Vlaanderen” aan. Die zal in de komende jaren de icoonroutes verder uitbouwen samen met vele partners. De icoonroutes zijn de opvolger van de LF-routes, en moeten lange afstandsfietsen in Vlaanderen verder op de kaart zetten.

  Lees meer
 • Fotowedstrijd_Joeri_Erregeerts
  1 december 2020
  Winnaars Fotowedstrijd 2020

  De zevende editie van onze FOTOwedstrijd brak opnieuw records: we mochten maar liefst 412 inzendingen ontvangen van meer dan 200 fotografen. In vele wandelaars en fietsers schuilt een fotograaf, dat is weer maar eens bewezen. Onze vakjury had een aartsmoeilijke keuze omwille van de vele fotografisch sterke beelden die gevoel uitstralen en de kijker weten te raken.

  Lees meer
 • nieuwsbrief cadeautips
  26 november 2020
  Cadeau tip eindejaar

  Welke boeken leg jij dit jaar onder de kerstboom? Of welke staan er op jouw verlanglijstje? Voor elke liefhebber van wandelen of fietsen hebben we een mooi product in onze webshop. Ontdek hieronder onze 10 eindejaarstoppers!

  Lees meer
 • 9e4cf958-f81f-11ea-ac1d-3c8c05cb82c9_web_scale_0.2_0.2__
  24 november 2020
  Plaats tijdig je bestelling

  In onze webshop vind je een groot assortiment topogidsen, fiets - en wandelkaarten, steeds aan de scherpste prijs. Leden van Grote Routepaden genieten van 10 % korting. Plaats tijdig je bestelling!

  Lees meer
 • wandelaars_in_de_heuvels_2
  3 november 2020
  Longlist ‘Wandelroute van het Jaar 2021’

  De longlist voor de verkiezing van de ‘beste wandelroute van de Benelux’ levert dit keer een bijzonder rijke oogst op. Maar liefst 17 routes zijn nog in de race voor de eretitel. Op zaterdag 13 februari 2021, tijdens de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Gent (onder voorbehoud), maakt de jury de winnaar bekend.

  Lees meer
 • 29 oktober 2020
  Nieuwe kustroute

  Vanaf de herfstvakantie kunnen fietsliefhebbers de nieuwe Kustroute verkennen. Deze 93 km lange fietsroute werd bewegwijzerd door provincie West-Vlaanderen, en is de eerste van acht nieuwe Vlaamse icoonroutes die tegen de zomer van 2021 worden uitgerold.

  Lees meer
 • jan_hautekiet_en_rick_de_leeuw_02
  9 oktober 2020
  Podcast Grensgevallen

  Fiets- en podiummaten Jan Hautekiet en Rick de Leeuw fietsten drie dagen lang de grens af tussen Vlaanderen en Nederland. Met haltes onderweg langs kleine en grote culturele bezienswaardigheden, straffe lokale verhalen en gesprekken over zadelpijn en andere kwaaltjes.

  Lees meer
 • verkleind
  8 september 2020
  Ga op weg met de gratis treinkaart

  De beloofde gratis 'corona-treinrittenkaarten' zijn een feit! “Het doel van de maatregel is om de Belgen aan te moedigen de trein te nemen om ons mooie land en al zijn facetten te ontdekken of te herontdekken.” Laat je inspireren door onze artikeldatabank en ga op tocht!

  Lees meer
 • Margot Van de put
  12 augustus 2020
  Margot is onze nieuwe directeur

  Sinds 1 augustus is Margot Van de put aan de slag als directeur van Grote Routepaden. Margot zal zich ten volle inzetten om duurzame recreatie en landschapsbeleving on top of mind te krijgen bij een breed publiek.

  Lees meer