Deze website gebruikt cookies.

Op Weg Zomerwedstrijd 2022

7 juli 2022

Zomerwedstrijd Op Weg

De fotowedstrijd van ons magazine Op Weg ziet er dit jaar wat anders uit. Omdat foto’s kunnen spreken, maar omdat sprekende foto’s ook niet alles zeggen, zoeken wij deze keer foto’s met een verhaal. Je foto moet geen fotowedstrijd kunnen winnen, je tekst hoeft geen schrijfwedstrijd te winnen, maar de combinatie kan andere wandelaars of fietsers inspireren.

Waarom sprak de plek of de persoon of het pad of de route op de foto die je instuurt, jou als wandelaar of fietser zo aan? Anekdotisch of bespiegelend, feitelijk of humoristisch, het kan allemaal. Zolang het maar om een authentieke beleving gaat.

Praktisch

Deelnemen kan heel eenvoudig door een foto en een tekst (minimaal 200 woorden) te mailen naar opweg@groteroutepaden.be voor 15 oktober 2022. De winnaars worden bekendgemaakt in het decembernummer.

Er zijn vier mooie prijzen te winnen: 3 x wandelschoenen Berghen en 1 x fietszakken Ortlieb, geschonken door fietsenwinkel De Geus

Logischerwijze kom je met een fietsverhaal in aanmerking voor de fietszakken en met een wandelverhaal voor de wandelschoenen. Maar indien beide prijzen je zouden kunnen bekoren, mag je dat aangeven in je mail.

Bekijk hier het reglement van de wedstrijd